top of page

A képeket kérheti 10x15-ös mérettől egészen a 110cm szélességben akár 200cm hosszban is, papír vagy vászon alapra. Digitális felvételeit elhozhatja cd-n, pendrive-on, memóriakártyán de akár elküldheti interneten keresztül is .

Interneten keresztüli képrendeléshez kattintson ide!

Olvassa el ezt a pár sort ha még nem rendelt nálunk interneten keresztül!

FIT és FILL opció

A digitális felvételek oldalaránya eltérhet a papír oldalarányától.

A FIT opció kiválasztásánál az Ön felvételének minden része látszódni fog a papiron de a két oldalán fehér csík lesz(nem keret, csak kétoldalt), ennek a csíknak a mérete függ az Ön felvételének oldalarányától. A fehér csík miatt nem olyan szép, nem tölti ki a teljes papírt cserébe minden látszik amit fotózott.

A FILL opció kiválasztásánál az Ön felvételét annyira nagyítjuk fel hogy a fehér rész eltünjön, tehát kitölti a papírt de így lesz olyan rész kétoldalt ami le fog lógni a papírról, tehát levágunk a felvételből (nem a papírból). A kész kép a FILL opciónál szebb mert kitölti a teljes papírt de a felvétel széle hiányzik!

Szállítás opció

A képrendelése a leadást követő 10 munkaóra után vehető át személyesen (például egy vasárnap este leadott rendelés kedden 12:00 órától vehető át) vagy ez után indítjuk el a postai küldést. 

Ha nem szeretné személyesen átvenni az elkészült képeket, van lehetőség postai uton kérni. Ebben az esetben a megrendeléskor válassza a Posta opciót az átvétel módjánál. A rendelés feldolgozásakor küldünk egy e-mailt amiben a rendelt képek súlya/mérete alapján meg tudjuk mondani hogy melyik szállítási opciot milyen áron vehető igénybe. Ennek oka, hogy ha csak pár képet rendel azt levélként is el tudjuk küldeni aminek költsége fele a normál csomag árának viszont itt csak előre utalás válaszható, utánvét nem.

- házhoz ajánlott levélként 1.200.-Ft (csak előre utalás)

- mpl automatába, előre utalva 1.500.-Ft

- mpl automatába, utánvét 2.000.-Ft

- házhoz, előre utalás 2.200.-Ft

- házhoz, utánvét 2.700.-Ft

Képkészítési információk

A laborásálás során nagyjából 2mm rész ami nem fog látszodni a papiron de a pontos méretre vágással ez a veszteség minimalizálható. A matt papír opciónál egy hasonlóan fényes papírra készülnek a képek mint normál esetben de a felülete érdes, ez miatt nem csillog annyira, az újlenyomatot nem gyüjti, ennek az opciónak az elterjedt neve a matt, pontos megnevése lustre. 

 

Laborgéppel készült képek méretei:

 

10,2x13,6

10,2x15,2

12,7x17,8

15,2x21

17,8x24

21x29,7

25,4x38,1

bottom of page